Καπελεντζής: Τόσα χρόνια συμμετέχω, είναι η πρώτη φορά που ξέρω τόσο καλά ότι κάνω το σωστό.

δείτε το... και εμείς προτείνουμε, τώρα και αύριο και μεθαύριο, πάντοτε υπάρχει χρόνος. Υπάρχει χρόνος, να νιώσουμε όλοι τόσο καλά σαν τον Ανδρέα.

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

1 Responses to 10 μικρά video και εικόνες

  1. prokopis Says:
  2. Είδατε λοιπόν όλοι το video αυτό. Διαβάζετε τώρα το σχόλιό μου. Όσοι λοιπόν είστε στελέχη, όσοι προσφέρατε ή προσφέρετε στην αυτοδιοίκηση, δείτε το και ξαναδείτε το.
    Γιατί, αυτός, μπορεί να νιώθει καλά! Εσείς μπορείτε;
    Εγώ δεν ξέρω. Απλώς, αναρωτιέμαι. Και δεν θέλω να προσβάλω κανέναν. Να προβληματίσω θέλω. (Γιατί είναι προφανές ότι απευθύνομαι μόνο σε όσους θέλουν- είναι έτοιμοι να ακούσουν. Ας μην προσβληθούν οι άλλοι λοιπόν. Δεν απευθύνομαι σε αυτούς.)
    Επισημαίνω όμως για προβληματισμό όλων μας, ότι όπως ξέρετε, γιατί όλοι το ξέρετε, ο Ανδρέας, είναι ένα παιδί που δεν λέει ψέματα. Αυτό θεωρείται το μεγάλο του «ελάττωμα» στην πολιτική. Ότι δεν λέει ψέματα και ότι έχει φάτσα, στην οποία, φαίνεται αμέσως και καθαρά ότι δεν λέει ψέματα. Είναι αυτό μεγάλο "ελάττωμα", έχω ευτυχίσει, στην ΠΑΜΚ του 80-90, στα καλύτερά μας χρόνια, να συναντηθώ με δυό τρεις ανθρώπους ακόμα, που φαίνεται ότι είχαν το ίδιο ελάττωμα.
    Από όλους αυτούς, μόνο ο Ανδρέας αξιοποιήθηκε στο σύστημα.
    Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, ότι τίποτα δεν έχει κανείς για τον Ανδρέα, ότι είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που βγαίνει ακέραιος μετά από τόσα χρόνια συμμετοχής. Τι έγιναν οι άλλοι;
    O Αρβανίτης το είπε με δικά του λόγια στις Πλειάδες. Όσοι δεν κάθονται πίσω από προσωπικό στρατό περιθωριοποιούνται. Είπε ο Αρβανίτης σοφή κουβέντα: Περιθωριοποιούνται είπε με αυτόν τον τρόπο οι καλύτεροι. Έτσι σακάτεψαν τη γενιά μας. Έτσι τσαλάκωσαν την αξιοπρέπεια πολλών και χρήσιμων ανθρώπων. Έτσι δουλεύει το σύστημα.
    Λέμε λοιπόν, (διακήρυξη)
    θθθέλουμε να τα ανατρέψουμε όλα. Είμαστε πολλοί, πάρα πολλοί! Οι πιο πολλοί!

    Και πρέπει να το κάνουμε, όχι για να δικαιώσουμε κανέναν. Αλλά για να προσφέρουμε έστω και με κάποια καθυστέρηση, όλη την ενέργεια και την υγεία που χρειάζεται η συμμετοχή.
    Για αυτόν τον λόγο, δεν πρέπει να χάσουμε την ποιότητά μας.
    Και η παρουσία μας, πρέπει να ταυτιστεί τελικά με δύο πράγματα:
    • ένα νέο, άλλο, πραγματικό και ωραίο τρόπο επαναφοράς της συμμετοχής
    • ένα νέο, άλλο, αναγεννητικό σχέδιο για το μέλλον
    Σε αυτήν τη δουλειά λοιπόν, (όσοι ρωτάτε), ελάτε όλοι. Ότι προηγούμενη θέση και αν είχατε. Όλοι χωράτε. Αρκεί αυτήν τη φορά, να μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί τον καλύτερο εαυτό σας. Βέβαια, άλλοι νομίζουν τον θάψατε στο χώμα. Εγώ όμως, νομίζω κοιμήθηκε για λίγο. Και ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν τελευταία, ειλικρινά, ενισχύουν την άποψή μου αυτή. Ότι ο κάθε άνθρωπος, έχει τον καλύτερο εαυτό του.

     

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008