Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009

Κύριε Ιωαννίδη,
τον μήνα Μάρτιο 2009, διαβάσαμε: "Με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη συναντήθηκε ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η υλοποίηση της σύμβασης κατασκευής του αθλητικού κέντρου στα πρώην λατομεία μετά την εμπλοκή που παρουσιάστηκε και την κήρυξη ως έκπτωτου του ανάδοχου του έργου. Ο υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα διερευνήσει και θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες, προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου και των δύο ανοιχτών γηπέδων που περιλαμβάνονται στο αθλητικό κέντρο..."
και πικραθήκαμε...
Ιδιαίτερα...
γιατί, όπως συχνά αναφέρει και ο Δήμαρχος,
"Η κατασκευή νέων αθλητικών υποδομών είναι από τις βασικές προτεραιότητες της δημοτικής αρχής αφού ο Κορυδαλλός είναι ο Δήμος με τις λιγότερες αθλητικές εγκαταστάσεις".

Είχαν προηγηθεί αυτά:

1) Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ...





ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ








Οι πανηγυρισμοί... επειδή "οι πιέσεις απέδωσαν"







Κύριε Ιωαννίδη,
ειλικρινά, ως άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στην άθληση -και ανεξάρτητα από όποια πολιτική τοπθέτηση- έχετε κερδίσει την εκτίμησή του κόσμου και την δική μας, όλων μας, άσχετα με τον χώρο της πολιτικής, όπου μπορεί και να μην συμφωνούμε σε πολλά.
Εκτίθεστε στην Α περιφέρεια Θεσσαλονίκης και πάλι, ως υποψήφιος βουλευτής. Να σας ευχηθούμε σε προσωπικό επίπεδο καλή επιτυχία.

Όμως, για όλα τα παραπάνω, υπάρχουν και αυτά:
  • ένα γράμμα του κυρίου Διάκου, -προ ημερών- προς τον κύριο Αγγέλου, (διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού) όπου ο κύριος Διάκος, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής, ασκώντας κριτική προς το κόμμα του:
    "Δεν μπόρεσαν φυσικά και όλοι οι παραπάνω παράγοντες, Βουλευτές-πολιτευτές και άφαντοι «βολεμένοι» με κυβερνητικές θέσεις, να προβάλουν και τις όποιες επιτυχίες της διακυβέρνησης της Ν.Δ. όπως για παράδειγμα στον Κορυδαλλό, την χρηματοδότηση για κατασκευή αθλητικών υποδομών στα πρώην λατομεία στο Σχιστό Κορυδαλλού (όπου με υπαιτιότητα δημοτικής αρχής χάθηκαν)..."

    Το γράμμα αυτό δεν μπορεί να διαψευστεί και το τονίζουμε. Το αρχικό απόσπασμα είναι εδώ (και φυσικά όλη η επιστολή, που αν δεν την έχετε διαβάσει, είναι στην διάθεσή σας)

  • Όμως, υπάρχει και αυτό, με το οποίο επιμένει η Δημοτική αρχή, με σειρά δελτίων τύπου και παρεμβάσεων όπου αναφέρεται
“Επαναδημοπρατείται εντος του μηνός”
"Δώσαμε και δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα για την κατασκευή του έργου αλλά και για την αποβολή των παράνομων επιχειρήσεων που λειτουργούν εκεί τόσα χρόνια. Δυστυχώς είχαμε μια αρνητική εξέλιξη, αφού η σύμβαση που είχε υπογραφεί από την ΓΓΑ με τον εργολάβο δεν έλαβε υπόψη της τη μεταφορά και την απόθεση τεραστίων όγκων μπαζών που ανεξέλεγκτα έχουν εναποθέσει εκεί επί σειρά ετών οι καταπατητές. Εφόσον δεν ήταν δυνατόν να καλυφτούν οικονομικά οι εργασίες αυτές, έγινε διάλυση της σύμβασης και νέα μελέτη που θα περιλαμβάνει πλέον όλες τις εργασίες στον προϋπολογισμό του έργου και η οποία θα είναι έτοιμη εντός του μηνός για την επαναδημοπράτηση.. Πιέζουμε διαρκώς να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την απρόσκοπτη συνέχιση του έργου".
(Σχετική παραπομπή με κλικ ΕΔΩ)

Κύριε Υπουργέ,
Όλα αυτά σημαίνουν κατα την γνώμη που διαμορφώνεται στην πόλη, δύο πιθανα:
Ή εσείς, παρά την πίεση της Δημοτικής Αρχής μας κοροϊδέψατε ή η Δημοτική αρχή μας κοροϊδεύει ή και οι δυό μαζί μας κοροϊδεύετε.

Θα θέλαμε για λόγους τακτοποίησης να μας λύσετε την απορία και αν κάνουμε λάθος να επανορθώσουμε.
Άμεσα όμως, περιμένουμε μια απάντηση.
Θα δημοπρατήσετε εντός των επόμενων 15 -πλέον- ημερών; Όπως λέει ο κύριος Αντιδήμαρχος;
Ή έστω του έχετε δεσμευτεί (αν δεν προλάβετε) ότι θα είστε και πάλι Υφυπουργός Αθλητισμού με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας;

Το όμορφο site του κυρίου Ιωαννίδη είναι εδώ (κλικ)

Φυσικά θα του στείλουμε αμέσως την ανάρτηση και είμαστε βέβαιοι ότι θα απαντήσει.

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008