Ελλείψεις δασκάλων, που δυστυχώς από την πληροφόρηση που έχουμε είναι γενικότερες και δεν θα αποκατασταθούν σύντομα. Σε αρκετά σχολεία, ελλείψεις και βιβλίων, που ελπίζουμε ότι είναι προσωρινές και περιορισμένες.

Ειδικότερα στην πόλη μας, το Korydallos.blogspot δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να βρει την ανάρτηση για το θέμα της ημέρας, αφού οι παραλείψεις Δημάρχων και Αντιδημάρχων φρόντισαν να είναι έτοιμη από πέρυσι.

Έτσι ξεκινάει η σχολική χρονιά στον Κορυδαλλό!!! (πατήστε κλικ να δείτε το θέμα της πρώτης φωτογραφίας)


  • Είναι την χρονιά αυτή και η ενασχόληση με την περίφημη γρίπη, όπου βρήκαν "ρόλο" διάφοροι σχετικοί και αντικείμενο πιασάδικο για εκμετάλλευση διάφοροι άσχετοι...
  • Την χρονιά αυτή όμως έχουμε και εκλογές. Πλάκωσαν λοιπόν και οι σταυρομάχοι. Από την μία οι υποψήφιοι... Για ορισμένους, υποψιαζόμαστε ότι μετά τις εκλογές αν τους αναζητήσει Διευθυντής για πρόβλημα σχολείου "η κλήση του προωθείται". Για άλλους, αναρωτιόμαστε που ήτανε πέρυσι.
  • Τώρα πάλι, είναι και οι Δημοτικοί μαυρογιαλούροι. Αν τους δοθεί η ευκαιρία θα μας πείσουν ότι σε λίγες μέρες δημοπρατούν πανεπιστήμιο, αεροδρόμιο, ίσως και διεθνές γήπεδο γκολφ. Αξιοποίησαν για τέτοια την ευκαιρία του Αγιασμού. Γνωστό και αναμενόμενο. Όπως και αν δουλέψει ο μηχανισμός προπαγάνδας, ο χώρος της παιδείας γνωρίζει την πραγματικότητά του. Αλλά και γενικότερα ο κόσμος καταλαβαίνει. Δημοπρατήστε, σχεδόν καθόλου δεν κοστίζει. Βάζουμε στοίχημα από τώρα ότι του χρόνου τον Σεπτέμβρη θα "δημοπρατούνται" ίσα με δέκα μεγάλα έργα;Όλα αυτά όμως, είναι αδύνατο να χαλάσουν το κέφι των μαθητών.

Το κρίσιμο στην μάθηση είναι πάντοτε το περιεχόμενό της.
Ευχόμαστε στους δασκάλους να μπορέσουν να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτήν την υπόθεση.
Σε αυτην την κατεύθυνση, είμαστε εδώ για να στηρίξουμε όλες τις προσπάθειες.

Παρά τις δυσκολίες των δασκάλων των μαθητών και των οικογενειών τους, πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να έχουμε στο τέλος μια καλύτερη χρονιά.
Αλίμονο εάν προεξοφλήσουμε κάτι λιγότερο.

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 3 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008