Ο κύριος Διάκος, τίμησε το ιστολόγιό μας, δημοσιοποιώντας μέσω αυτού την καταγγελία του για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τώρα όμως κύριε Διάκο μου, μας άνοιξε η όρεξη και θα συνεχίσουμε.Έπεσε στα χέρια μας ένα γράμμα του κυρίου Διάκου, -προ ημερών- προς τον κύριο Αγγέλου, (διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού) όπου ο κύριος Διάκος (σύντροφοι είναι) αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής, ασκώντας κριτική προς το κόμμα του:

"Δεν μπόρεσαν φυσικά και όλοι οι παραπάνω παράγοντες, Βουλευτές-πολιτευτές και άφαντοι «βολεμένοι» με κυβερνητικές θέσεις, να προβάλουν και τις όποιες επιτυχίες της διακυβέρνησης της Ν.Δ. όπως για παράδειγμα στον Κορυδαλλό, την χρηματοδότηση για κατασκευή αθλητικών υποδομών στα πρώην λατομεία στο Σχιστό Κορυδαλλού (όπου με υπαιτιότητα δημοτικής αρχής χάθηκαν)..."


Το γράμμα αυτό δεν μπορεί να διαψευστεί και το τονίζουμε.


Σαν αδαείς που είμαστε στα περίπλοκα αυτά θέματα γεμίσαμε με απορίες...


-O καημένος ο κύριος Αγγέλου, μάλλον δεν απάντησε, άλλωστε τώρα έχει άλλα θέματα να λύσει, όπως και ο κύριος Ιωαννίδης φυσικά.

-Απουσία απάντησης από αυτούς τους κυρίους, μήπως ο Δήμαρχος μας κύριος Κασιμάτης που τα είχε κανονίσει μια χαρά μαζί τους θέλει να απαντήσει στον κύριο Διάκο;

Και τέλος πάντων, η απάντηση για το ναυάγιο στα λατομεία, δεν είναι θέμα των δυό τους. Οι Κορυδαλλιώτες δικαιούνται ενημέρωση.

-Ρωτάμε λοιπόν ξερά κύριε Δήμαρχε. Για το ναυάγιο του έργου αυτού, φταίει η απερχόμενη κυβέρνηση, όπως ψιθυρίζεται αλλά δεν το ανακοινώνει κανείς ή φταίει η δική σας αμέλεια, αδεξιότητα, έλλειψη βούλησης κλπ;

οι αναρτήσεις που αφορούν τα λατομεία (πατήστε)

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 3 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008