ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ. ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ οτι Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ.

ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΖΩΗΣ δεν χρειαζόμαστε και δεν παίρνουμε έγκριση από κανέναν.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: δεν θα δεχτούμε απαγορεύσεις από τους προσωποπαγείς μηχανισμούς που ευθύνονται για την απαξίωση της συμμετοχής.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ. Αρκετά αξιοπρεπείς για να απειθαρχήσουμε σε ταξιδιωτικές οδηγίες μηχανισμών και εκπροσώπων τους που κινούνται χωρίς αρχές, με μόνο κίνητρο την συντήρηση των συμφερόντων τους.
Στις 22 Σεπτεμβρίου, γεμίζουμε τις Πλειάδες. Δεν τις γεμίζουμε με φαντάρους, ενός ακόμα στρατού της γειτονιάς μας. Τις γεμίζουμε με όνειρα και αισιοδοξία. Αποδεικνύοντας ότι κάτι άλλο μπορεί να γίνει. Κατι άλλο, από αυτό που γίνεται. Και που όσο περιμένουμε, δεν αλλάζει. Και όσο δεν αλλάζει "φαίνεται λογικό". Και όσο θα φαίνεται πιο λογικό, τόσο η καθημερινότητα θα γίνεται ένα παράλογο γεγονός.
Στις 22 Σεπτεμβρίου, αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας. Διατυπώνουμε την επιθυμία να τα αλλάξουμε όλα. Επιβεβαιώνουμε ότι τα βήματά μας, μπορούν να ενωθούν με τους πολλούς, τους πάρα πολλούς, τους πιο πολλούς. Που βαδίζουν με τα δυό τους πόδια και δεν έχουν ανάγκη από τσοπάνο. Και αγαπούν τη ζωή.

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

1 Responses to ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Η ΠΡΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

  1. τελικά που ανήκετε γιατί εγώ πραγματικά δεν έχω καταλάβει?

     

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

ποικιλης υλης

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008