Όραμά μας είναι μια σύγχρονη και πράσινη Ευρωπαϊκή πόλη, με σεβασμό στην προσωπικότητα, του καθενός, με προτεραιότητα το περιβάλλον, με σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες. Και αξιοποίηση όλων των ταλέντων, όλων των ηλικιών, όλων των δημιουργικών της δυνάμεων. Δυνάμεων της γνώσης, των επιστημών και των γραμμάτων. Δυνάμεων της αμφισβήτησης και της ανανέωσης. Ανθρώπων της βιοπάλης και της ανάπτυξης. Με την σωστή αξιοποίηση όλων των υλικών- τεχνικών μέσων και εγκαταστάσεων που διαθέτει.
Κορυδαλλός, ΠΛΕΙΑΔΕΣ, 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008, ιδρύθηκε η αυτο-οργάνωση για μια δεκαεξάχρονη πόλη.
Αποφασίσαμε, δεν προηγείται κανείς, δεν περισσεύει κανείς, αρκεί να προσέλθει με τον καλύτερο εαυτό του... και ξεκινήσαμε! Η ώρα, ήταν 20:12, έξω έριχνε καρέκλες, η αίθουσα ήταν γεμάτη και ακόμα έρχονταν οι πολίτες. Βρεμένοι, αλλά έμπεναν μέσα γελαστοί... και βγήκαν στο τέλος χαρούμενοι. Χρόνια είχε να γίνει τέτοιο γεγονός. Ένα γεγονός, από τους πολίτες, με τους πολίτες, για τους πολίτες. Μή χάσετε αυτό το video!

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

3 σχόλια

  1. prokopis Says:
  2. Είδατε λοιπόν πως μπορούμε με τη βοήθεια της τέχνης, να βρίσκουμε μόνο σε 1 λεπτό και 53 δευτερόλεπτα, όλα αυτά που χάσαμε τόσα χρόνια;
    Είδατε και όλοι εσείς,που από παλιότερα χρόνια μαζί βρεθήκαμε σε αγώνες,αγώνες με προσφορά αλλά και άσχημες στιγμές και λάθη,πως γίνεται τρία κορίτσια, μόνο τρία υπέροχα κορίτσια, να πετυχαίνουν το εξής:
    Να υποκαθιστούν τόσο ανακουφιστικά, την έλλειψη αυτοκριτικής ενός ολόκληρου συστήματος.
    Και πραγματικά, θέλω αυτή τη φορά να πω σε ορισμένους,που μπορούσαν και δεν το έκαναν:
    χάσατε που δεν
    ήρθατε, δεν μπορείτε να ζήσετε από το video αυτό που έζησαν τόσοι άνθρωποι στις πλειάδες.
    Δείτε το και όσοι φταίτε για την κατάντια των πολιτικών συστημάτων. Είναι ένας τρόπος να σκεφτείτε τον πάτο του βαρελιού, που είναι πάντοτε γεμάτος ακαθαρσίες. Και ίσως να πουν κάποιοι, έ όχι δεν θα φτάσουμε ως εκεί.

     
  3. Η παρέμβασή σας, αποτελεί ένα εξαιρετικό πρότυπο που θα πρέπει να μελετήσει καλά, όποιος ενδιαφέρεται να ξαναγυρίσει ο κόσμος στα κοινά.Ακόμα δεν ξεκινήσατε, εμένα με πείσατε. Προχωρήστε δυνατά και προσέξτε: η δουλειά που αρχίσατε θα χρειαστεί λεφτά. Μην το υποτιμήσετε.

     
  4. ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ, ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ. ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙ.

     

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008