Όλα τα μπλοκ έσπασαν. Οι "ΠΛΕΙΑΔΕΣ" γέμισαν και γνωρίζουμε ήδη ότι θα ξεχειλίσουν από ζωντανούς ανθρώπους, διαμορφώνοντας εκρηκτική εκκίνηση.

ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

ΚΙΝΗΜΑ ΖΩΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 Σεπτεμβρίου, γεμίζουμε τις ΠΛΕΙΑΔΕΣ

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

7 σχόλια

  1. ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (κλπ), επειδή δεν στηρίζονται σε καμμία συλλογική απόφαση και επειδή εμείς πλέον συγκρατούμε τους ανθρώπους για να μήν σε δίνουνε Γιώργο μου, ας τελειώσουν. Είναι πιό υγιές. Μιλάω για το στύλ "δεν θα περάσεις ούτε απέξω". σσσ... ησυχία μόνο ακούγεται.

     
  2. Είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1977. Εχω αδρανοποιηθεί από το 2000. Θεωρώ πολύ σωστό αυτό που κάνετε.Είναι αυτό που έπρεπε να έχει κάνει επίσημα το κόμμα στον Κορυδαλλό από την πρώτη στιγμή. Αν υπήρχε ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ Κορυδαλλό, έπρεπε αμέσως μετά την ήττα του Χρήστου, να προχωρήσει σε εκτίμηση της κατάστασης, να ζητήσει κατάργηση της παλιάς παράταξης, να εξηγήσει στον κόσμο τα λάθη του,να εξηγήσει ότι τον Δήμο με την νέα κατάσταση ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΕΙ Η ΔΕΞΙΑ και να δημιουργήσει καινούρια τοπική κίνηση με ελπίδες για την πόλη και ενότητα στην οργάνωση.Ότι δεν έκαναν αυτοί που έπρεπε, είναι ζητούμενο να το εκφράσει η πρωτοβουλία που αναλάβατε. Νομίζω ότι όποιος δεν έχει δεσμεύσεις θα έρθει τελικά μαζί σας.Όμως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στην ενημέρωση.Και φυσικά θα φάτε λάσπη με τον κουβά.

     
  3. Πως εξηγείτε φίλοι μου οτι οι περισσότερες κρίσιμες αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο λαμβάνονται ομόφωνα.

     
  4. ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ κ SYNETO ότι και το 1990, είχαμε οικουμενική κυβέρνηση. Όμως, δε σημαίνει ότι είχαμε κοινωνική αποδοχή του προγράμματος, ούτε συναίνεση και συμφωνία του λαού με όσα συνέβησαν.
    Επίσης, είναι ανακριβέστατη η διαπίστωση της ομοφωνίας στις αποφάσεις, αφού σε κορυφαία θέματα υπάρχει σαφέστατη σύγκρουση με τον κ. Χρήστου,π.χ. στον τρόπο λήψης δανείων κλπ.Επίσης, να νήν ξεχνάμε ότι ο εκλογικός νόμος, δεν εκφράζει απολύτως την αντιστοιχία δυνάμεων στην κοινωνία.Και ακόμη, να μην μπερδεύουμε το αλισβερίσι ορισμένων προσώπων που όπως φαίνεται εγκατέλειψαν τον κ.Χρήστου, (το οποίο διαμορφώνει μόνο ποσοτικούς συσχετισμούς στο δημοτικό συμβούλιο)με την πραγματική υπεροχή προγράμματος και θέσεων.Επισημαίνω, ότι όλα τα έργα που προωθεί η δημοτική αρχή, έχουν προγραμματιστεί και επί της ουσίας παραχθεί, από την προηγούμενη περίοδο.Το ενδιαφέρον όμως, είναι ότι αν εξαιρέσουμε το δημοσκόπιο που πανηγυρίζει για αυτά που ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, η σημερινή δημοτική αρχή το μόνο που φαίνεται να προβάλει με επιτυχία στα τοπικά έντυπα, είναι ότι πέτυχε ομοφωνία στην ανάταση χειρών. Τέλος, υπενθυμίζω ότι ο Χρήστου διοικούσε τόσα χρόνια χωρίς αντιπολίτευση (μην ξεχνάμε ότι ο Κασιμάτης ήταν υπαρχηγός του σχεδόν ως το τέλος και οι υπόλοιποι, μην μου πείτε τώρα ότι ασκούσαν καμιά πολιτική στη γειτονιά) και όμως, ο Χρήστου έχασε, από έναν αντίπαλο χωρίς πρόγραμμα και χωρίς πολιτικό χρίσμα.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

     
  5. Αφήστε τις γενικότητες και δώστε πρόσωπα Αυτοδιοίκηση χωρίς πρόσωπα είναι σούπα χωρίς ρύζι.

     
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.  
  7. Η αγωνία σου φίλε μου είναι σωστή.Βέβαια και υπάρχουν τα φυσικά πρόσωπα και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Άλλωστε, τη Δευτέρα,πρόσωπα θα συγκεντρωθούν στις ΠΛΕΙΑΔΕΣ. Σύντομα, θα συγκροτηθεί συμβούλιο πόλης καιθα χορτάσεις πρόσωπα, φωτογραφίες και υπογραφές. Όμως, το κύριο είναι να αρχίσουμε δράση και αυτή τη στιγμή συζητάμε πλαίσιο αρχών. Κατά την διάρκεια αυτής της φάσης, είναι καλύτερα να μην προβάλλονται ονόματα στο BLOG. θα χαρούμε να σε δούμε στις ΠΛΕΙΑΔΕΣ, να μας γνωρίσεις και να σε γνωρίσουμε.

     

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008