Εδώ που φτάσαμε, δεν φαίνεται εντυπωσιακό, πρίν ψηφιστεί ο προϋπολογισμός, η Εφημερίδα Καθημερινή να γράφει κάτω από τον τίτλο

Βραχύβιος ο προϋπολογισμός του 2009...

"Δεν θα προλάβει να εκτελεστεί ο προϋπολογισμός που ψηφίζεται σήμερα στη Bουλή, καθώς όλα δείχνουν ότι οι βασικοί του στόχοι θα αναθεωρηθούν πολύ γρήγορα, και μάλιστα από άλλο υπουργό. Οι προβλέψεις του δεν αμφισβητούνται μόνο από την αντιπολίτευση, αλλά και από τους διεθνείς οίκους πιστοληπτικής αξιολόγησης, τους αναλυτές και τις αγορές και κατά πάσα πιθανότητα και από την Κομισιόν, η οποία στις 19 Iανουαρίου θα δώσει στη δημοσιότητα νέες δυσμενέστερες εκτιμήσεις για τα βασικά μεγέθη της ελληνικής οικονομίας. Με βάση αυτές και εξαιτίας των αστοχιών του φετινού προϋπολογισμού είναι πολύ πιθανο να κινηθεί κατά της Ελλάδας η διαδικασία επιτήρησης. Εξίσου πιθανό είναι το υπουργείο Οικονομίας να υποχρεωθεί να αρνηθεί τον νέο προϋπολογισμό λίγες ημέρες μετά την ψήφισή του με το αναθεωρημένο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης που θα υποβάλει έως τα μέσα Ιανουαρίου".
Και πιο εκτεταμένα, στις στήλες "ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ", με τίτλο:

Τα παραπάνω, αποτελούν μια μακάβρια μορφή παρηγοριάς για την πόλη μας,
-και για άλλες πόλεις είναι η αλήθεια-,
το ότι η ψήφιση ενός τεχνικού προγράμματος και η ψήφιση προϋπολογισμού, γίνεται με πλήρη γνώση των συντακτών του ότι δεν πρόκειται να υλοποιηθεί.




Με απόλυτη ειλικρίνεια και απλότητα, θα αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά την επόμενη χρονιά την έμμισθη προπαγάνδα των μέσων και συστημάτων επικοινωνίας που επιδιώκουν σε αντίθεση με αυτήν την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, να μας πείσουν ότι... πετάει ο γάϊδαρος.

Θα αποκαλύψουμε σε όλους τους πολίτες, χωρίς χρήματα πολλά, με καθημερινή πολιτική δράση και ανάληψη πρωτοβουλιών, το απλούστατο:
Ότι ο γάιδαρος, είναι ζώον τετράποδο, που δεν πετάει και που μερικές φορές μουλαρώνει, στέκεται ακίνητο και δεν παίρνει ούτε από καμουτσίκι.

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008