Συνεδριάζει σήμερα 26 Αυγούστου στις 20:30 το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η πρόσκληση έχει ημερομηνία 21/08/2009. Αλλά, όπως συμβαίνει εδώ και πέντε μήνες χρειάζεται «ειδική προσπάθεια», ακόμη και για να αποκτήσει πρόσβαση ένας ενδιαφερόμενος πολίτης στην ημερήσια διάταξη.


Το γεγονός ότι δεν κοινοποιείται η πρόσκληση στην ιστοσελίδα του Δήμου, δεν αποτελεί στοιχείο έλλειψης νομιμότητας. Όπως μας απαντούν εμμέσως αφού παρά τις επαναλαμβανόμενες αναφορές μας στο θέμα αρνούνται να αλλάξουν πρακτική.

Είναι όμως στοιχείο ένδειξης της διάθεσης αποφυγής δημοσιότητας. Που αποτελεί βασική μορφή κοινωνικού ελέγχου και προωθεί την διαφάνεια.


Αποδεικνύει επίσης, μια συστηματική μορφή περιφρόνησης στη σημασία και τις δυνατότητες της ηλεκτρονικής μορφής ενημέρωσης και συμμετοχής.


Όσο και αν επιχειρεί η δημοτική αρχή να παρουσιάσει ένα δήθεν σύγχρονο πρόσωπο, κρίσιμες «λεπτομέρειες», συστηματικά την εκθέτουν στα θέματα αυτά.

Επισημαίνουμε ότι η πρακτική αυτή, αποτελεί υποχώρηση αρχών σε σχέση ακόμη και με την πρακτική της προηγούμενης διοίκησης του κυρίου Χρήστου. Η οποία είναι γνωστό ότι σε τέτοια ζητήματα αμφισβητήθηκε.


Θα ακολουθήσει άμεσα επόμενη ανάρτηση πιο αναλυτική.


Επισημαίνουμε όμως πλέον ειδικά την ευθύνη του κυρίου Σπύρου Αγιώτατου, που κατέχει το αξίωμα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Κύριε πρόεδρε, θα μας πείτε κάτι;

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

2 σχόλια

  1. Ωραία ! έχεται δίκιο να γκρινιάζετε και να διαμαρτύρεστε, να μη θέλετε το ένα και να θέλετε το άλλο, ακόμα και έναν διαφορετικό τρόπο άσκησης πολιτικής στη πόλη ίσως και αλλού. Και τι με αυτό, έτσι είναι η πολιτική, έχει μηχανισμούς και έιναι σκληροί.
    Αν μπορείτε μπείτε μέσα! και πάρτε τους! Αυτό είναι το στοίχημα!

     
  2. Ανώνυμε, να σου απαντήσω όσο πιο σύντομα γίνεται

    http://16xronipoli.blogspot.com/2009/06/blog-post_23.html

     

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

ποικιλης υλης

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008