Ο προϋπολογισμός που έρχεται σήμερα το βράδυ για ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικός
Όσο και αν σουλουπώνονται οι αριθμοί, με μια απλή ανάγνωση, είναι ορατό και στον πιο άσχετο:

O Δήμος μας βρίσκεται σε κατάσταση περιπέτειας!

Δεν είναι μόνο ότι εγκαταλείπονται όλοι οι μεγάλοι στόχοι στους οποίους αναφερόταν μέχρι χτες η δημοτική αρχή. Υποθηκεύεται επικίνδυνα η μελοντική πορεία. Ταυτόχρονα, ένα καλοστημένο σύστημα επικοινωνιακής προπαγάνδας, προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα είναι ρόδινα, αφού "έργα γίνονται σε κάθε γωνιά της πόλης".

Επισημαίνουμε επίσης, ότι αποτελεί ειρωνεία για τους πολίτες η δήθεν "συμμετοχή στην κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος" που εξακολουθεί να διαφημίζει η δημοτική αρχή. Όλοι γνωρίζουν, ότι πρόκειται για τρεις τέσσερις μικροσυναντήσεις χωρίς ημερήσια διάταξη και σχέδιο, χωρίς ενημέρωση σε βάθος και απόφασεις δεσμευτικές, χωρίς σχέδιο...
Απόδειξη ακόμη και για όσους επιφανειακά παρακολουθούν τα πράγματα είναι η δυστροπία της δημοτικής αρχής στην δημοσιοποίηση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού. Αν υπήρχε ειλικρινής πρόθεση διαλόγου, δεν θα έκρυβαν τα στοιχεία από το ίντερνετ. Και εξακολουθούν μέχρι σήμερα, παρά το ότι πολλές φορές τέθηκε η απαίτηση της ανάρτησης τουλάχιστον από την πλευρά μας.
Σήμερα το βράδυ, η Μερόπη Κατσάνου δεν θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό.


Τις επόμενες μέρες, όχι μόνο θα αποκαλύπτουμε κάθε μέρα όλη την πραγματικότητα για τους αριθμούς και τα γεγονότα, αλλά και θα παρουσιάσουμε προϋποθέσεις και σχέδιο ανατροπής των δυσάρεστων εξελίξεων.

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008