Με το καφέ χρώμα όσα έγραψε το KORYDALLOS.BLOGSPOT στις 16/11/2009 εδώ
"θεμελιώθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2009 το Δημαρχείο Κορυδαλλού από τον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη παρόντων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και εργαζομένων του Δήμου". Φυσικά, δημότες δεν υπήρχαν αφού η εκδήλωση έγινε όπως γίνοταν το κρυφό σχολιό στα χρόνια της Τουρκιάς, στα κρυφά!!! Δεν ανακοινώθηκε τίποτα, παρά μόνο την επομένη της εκδήλωσης 12/11/2009 αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Δήμου μας το συμβάν!!!

Η πραγματικότητα είναι ότι διστάσαμε τότε να παρακολουθήσουμε την ιδέα ότι υπήρχε κάποια σκοπιμότητα για αυτη τη γρήγορη -"κεκλεισμένων των θυρών" τελετή, ημέρα Τετάρτη και ώρα πρωινή.

Τώρα εξηγείται το "μουλωχτόν" της υπόθεσης και δικαιώνεται ο "καχύποπτος" blogger της γειτονιάς μας.

Θα συμφωνήσουμε εδώ, (15 Μαρτίου και 25 Μαρτίου tenekedoupoli):
Δυστυχώς η ρητή υπόσχεση του κυρίου Κασιμάτη ότι το έργο τελειώνει σε 10 μήνες από σήμερα (έτσι υποσχόταν το χρονοδιάγραμμα που αναμάσησε όλος ο φιλικός του τύπος) είναι μια ακόμη μεγάλη πολιτική απάτη του κυρίου Κασιμάτη.

Ο οποίος δεν παρέλειψε με την σχετική ανακοίνωση (μιά ακόμα φορά) να ρίξει το ανάθεμα στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή, "ξεχνώντας" και πάλι την ρίζα του και τον τρόπο με τον οποίο αναδείχτηκε.

Ξεκαθαρίζουμε ότι θα στηρίξουμε ουσιαστικά όλες τις προσπάθειες διεκδίκησης πόρων που αφορούν την πόλη και ειδικότερα την υπόθεση του Δημαρχείου.

Παράλληλα όμως, δεν θα επιτρέψουμε η "αγωνιστική γυμναστική" που διαφαίνεται και διαρρέει από υποστηρικτές του, ως νέα τακτική συγκάλυψης της εικόνας διάλυσης που παρουσιάζει η ετερόκλιτη ομάδα της εξουσίας του, να αποτελέσει τρόπο ισοπέδωσης των ευθυνών και αποφυγής αυτοκριτικής
Ο κύριος Κασιμάτης και η ομάδα του τα έχουν κάνει θάλασσα.
Σε αυτή τη θάλασσα, είναι ο ίδιος καπετάνιος.

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008