Σε συνέχεια της ανωτέρω σχετικής αλληλογραφίας μας, σας διαβιβάζουμε αίτηση της κας Μερόπης Κατσάνου, εκπροσώπου της Δημοτικής Παράταξης Δήμου Κορυδαλλού "Δεκαεξάχρονη Πόλη", με την οποία ζητά περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με τους εργαζόμενους σε δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Κορυδαλλού και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, λόγω αρμοδιότητας.

Στον Δήμο Κορυδαλλού επισημαίνουμε ότι στην υπηρεσία μας κοινοποιήθηκε η από 26/02/2010 αίτηση των δημοτικών συμβούλων του Δήμου κ.κ. Γιάννη Διάκου και Ευάγγελου Ψαρρού, την οποία και διαβιβάσαμε αρμοδίως στην οικεία περιφέρεια προκειμένου να εξετάσει το θέμα. Ως εκ τούτου, δεν κατανοούμε τους χαρακτηρισμούς που διατυπώνετε στο Α.Π. 14/24-3-2010 έγγραφό σας, καταγγέλλοντάς μας ότι ενεργήσαμε εντός των πλαισίων της αρμοδιότητάς μας.

Το έγγραφο αυτό, έλαβε σήμερα με fax από το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Δεκαεξάχρονης πόλης Φωτεινόπουλος Προκόπης και αμέσως ενημερώθηκε η Μερόπη Κατσάνου.


Είναι η δεύτερη φορά που το ΥΠΕΣ "παρακαλεί για δικές σας ενέργειες..."

Ορισμένοι παράγοντες όμως δεν φαίνονται και τόσο ενεργητικοί.


Για την ώρα δεν θα υπάρξουν άλλες ανακοινώσεις. Εντός των ημερών θα υπάρξουν οι απαραίτητες κινήσεις.Σημ: το έγγραφο του ΥΠΕΣ μας αναφέρει ως Δημοκρατική Παράταξη (είμαστε και τέτοια), προφανώς όμως πρόκειται για τυπογραφικό λαθάκι (Δημοτική είναι το σωστό). Πιστεύουμε τώρα που θα μας απαντήσει η περιφέρεια να το γράψει σωστά και να μην μας στείλει καμιά φωτοτυπία από την απάντηση του ΥΠΕΣ. Κάτι τέτοιο θα φαινόταν από μακρυά άλλωστε, τώρα που το μάθαμε...

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 3 χρόνια

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008