H Δήλωση του συντονιστή της 
Προοδευτικής Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών για τον Κορυδαλλό,
Προκόπη Φωτεινόπουλου





Σύνδεσμος στη Πειραϊκή ενημερωτική σελίδα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ --------------------------------------------------------------------------

Ο τραυματισμός της Δημοτικής Παράταξης «Πάμε Αλλιώς» που επιτεύχθηκε με τη διαρκή και συστηματική προσπάθεια μιας μερίδας υπονομευτών του, επισημοποιείται και ολοκληρώνεται με τη δημιουργία διαφορετικής δημοτικής κίνησης. Η οποία, μάλιστα, προαναγγέλθηκε με ονομασία (για μια πόλη αλλιώς) η οποία υπονοεί προφανέστατα ότι αποτελεί με κάποιον τρόπο συνέχεια και εξέλιξη της ιστορικής 13χρονης διαδρομής του «Πάμε Αλλιώς», της Καίτης Κυλάκου και της ισχυρής διεύρυνσης του 2014 με τη συμμετοχή της 16χρονης πόλης.

Όμως η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική:

1) Η Κίνηση αυτή, δημιουργείται σε πλαίσιο «Κασιματικής προσχώρησης» ουσιαστικά για τις ανάγκες της συνεργασίας με το σημερινό Δήμαρχο, το πιο πρωτότυπο είναι ότι πριν δημιουργηθεί έχει ήδη και υποψήφιους που κυκλοφορούν στην πόλη και ζητούν προσωπικό σταυρό, με το ψηφοδέλτιό του.

2) Το Πάμε Αλλιώς, που έχει ισχυρότατες ρίζες στην κοινωνία του Κορυδαλλού, με συνέπεια και έχει αντιπολιτευτεί το αυτοδιοικητικό καθεστώς, είναι δύναμη των πολιτών και όχι σχήμα παραγόντων καριέρας.

eik
3) Η Καίτη Κυλάκου με συνέπεια και σαφήνεια έχει τοποθετηθεί δημόσια στις 6 Φεβρουαρίου εναντίον της σύμπραξης με το σημερινό Δήμαρχο Κορυδαλλού και ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κρούπης, με την συνυπογραφή, προγενέστερα, δημόσιας παρέμβασης στελεχών της 16χρονης πόλης

4) Ως προϊόν των δεδομένων που διαμορφώθηκαν από τα παραπάνω γεγονότα, Με πρωτοβουλία και σύσσωμη συμμετοχή της 16χρονης πόλης και μεγάλης ομάδας φίλων και μελών του Πάμε Αλλιώς, δημιουργήθηκε η Αυτόνομη – Ανοιχτή Προοδευτική Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών για τον Κορυδαλλό.

Όλοι, γνωρίζουν πολύ καλά ότι εμείς δεν ανήκουμε στην κατηγορία των επαγγελματιών και είναι πολλοί που ήδη έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια. Η ενέργειά μας αυτή, είναι μια ζωντανή θετική απάντηση που αντιμάχεται τον συμβιβασμό και τη μετριότητα της εποχής, αποτελεί ευκαιρία των ανήσυχων δημιουργικών πολιτών, να δημιουργήσουν τη δική τους παράταξη και να γράψουν τη συνέχεια της ιστορίας της πόλης που δεν πρέπει να γραφτεί με συμφωνίες μέσα σε κλειστούς τοίχους.

Φέροντας το βάρος του κεντρικού συντονισμού αυτής της πρωτοβουλίας, διαθέτοντας την διπλή ιδιότητα του «16χρονουπολίτη» και του «παμαλλιώτη», νιώθω πλήρη την ευθύνη, αντλώ και το προσωπικό δικαίωμα για ένα θερμό κάλεσμα στους ελεύθερης συνείδησης Κορυδαλλιώτες, να συνδεθούν και να αλληλεπιδράσουν μαζί μας στην εκκίνηση αυτής της απόπειρας για υπέρβαση και στόχο δημιουργικό για την πόλη μας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Π. Φωτεινόπουλος


Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019
categories: | edit post

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008