"μύγα μες στο γάλα" (φωτό: Ηρώ Πρωτόπαπα, Μαρία Καραμπάτση)


Το κλίμα της συνεδρίασης και οι Αποφάσεις.
Συνάντηση με κρίσιμους φορείς, ενημέρωση, χαρτογράφηση προβλημάτων και καταγραφή απόψεων. Επιλέχτηκαν 12 κρίσιμες επαφές που θα έχουν ολοκληρωθεί πρίν τα Χριστούγεννα και ορίστηκαν κλιμάκια για κάθε μία.
Για τέσσερις μεγάλες ενότητες, συγκροτήθηκαν ανοιχτές ομάδες επεξεργασίας και δράσης. Στην τράπεζα ιδεών, που θα λειτουργήσει ανοιχτά, με την συμμετοχή απλών ανθρώπων, επιστημόνων, ανένταχτων αλλά και με επιδίωξη την ανοιχτή καταχώρηση των αντίθετων απόψεων, θα συγκεντρώνονται όλα τα συμπεράσματα.
Για άμεσα θέματα συγκροτήθηκαν τέσσερις ολιγομελείς τεχνικές επιτροπές.
(dvd, γραφεία, έντυπο, δημοτικά συμβούλια).
Αποφασίστηκε μηνιαία οικονομική συνδρομή, σύσταση νομικού προσώπου, άνοιγμα γραφείων.
· Σε ειδική συνεδρίαση του συμβουλίου πόλης θα δρομολογηθεί σύμφωνα με την διακήρυξη και την απόφαση της 22ης Σεπτεμβρίου στις Πλειάδες η διαδικασία για τον επικεφαλής και την μετεξέλιξη σε παράταξη.
· Το blog http://16xronipoli.blogspot.com/ αποτελεί πλέον έναν τρόπο επικοινωνίας και έκφρασης της κίνησης. Το http://neagenia-neagenia.blogspot.com/ και τα στελέχη που το δημιούργησαν αποτελούν έναν πρωταγωνιστικό πυρήνα για την δημιουργία της κίνησης. Ο κάθε δικτυακός τόπος, με βάση τη φυσιογνωμία του, εκφράζει διαφορετικά πράγματα, που προφανώς δεν ταυτίζονται.

Ταυτόχρονα, παρατηρήθηκε η προσπάθεια από ορισμένες κατευθύνσεις για διάφορες αυθαίρετες ερμηνείες, ώστε να αποδοθεί σε δική μας ευθύνη η λειτουργία άλλων διαδικτυακών τόπων. Η προσπάθεια αυτή, μας αφήνει αδιάφορους. Και είναι η μόνη και η τελευταία φορά που ασχολούμαστε για να διαψεύσουμε την συμμετοχή μας στις λασπομαχίες και κοκορομαχίες που μπορεί να συμβαίνουν στο εσωτερικό άλλων τοπικών κινήσεων, παραγόντων ή και κομμάτων. Μoνομιάς και για πάντα: Δεν μας ενδιαφέρουν δεν μας αγγίζουν και δεν μπορούν να μας φθείρουν. Ταυτόχρονα, αποκλείεται και να μας υποδείξει ο οποιοσδήποτε, που θα κάνουμε και που δεν θα κάνουμε link. Όποιος θέλει, ας μας στείλει μια επιστολή. Θα την δημοσιεύσουμε αμέσως.









Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008