Δεν γνωρίζουμε τον Βασίλη. Ένας δρόμος του google μας οδήγησε στο http://vasilis-panagiotis.blogspot.com/
Θαυμάσαμε τις φωτογραφίες της ομάδας του, Α.Ε. Ποντίων Βεροίας, όπου είναι τερματοφύλακας, την πρώτη θέση που κατέχει το σχολείο του στο σκάκι, την αναφορά στα βατράχια του Αριστοφάνη, την νέα του ζωγραφιά, την συντριβή του Μακεδόνα, τα παιχνίδια, τα μασκαριλίκια, τα ποδήλατα της Βέροιας και την ωραιότερη μέρα της ζωής του, "όταν ο διευθυντής του σχολείου μου μου ανακοίνωσε ότι είμαι στους δύο καλύτερους του διαγωνισμού Kseblogare.gr !!!". Κάναμε κλικ στον ιστό των φωτογραφιών της πόλης. Προσπαθήσαμε να σχολιάσουμε για να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας αλλά... για λόγους ευνόητους, δεν επιτρέπεται. Αποφασίσαμε να προτείνουμε στους επισκέπτες μας μια βόλτα στο blog σου. Η αλήθεια είναι ότι ζηλεψαμε και την φωτογραφία με την κιθάρα, αλλά πρέπει να μας δώσεις την άδεια.
Το προφίλ του Βασίλη:
Βασίλης
Φύλο: Άντρας
Τόπος: Βέροια : Ημαθία : Ελλάδα
Για Μένα
Πάω στη Γ΄τάξη, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, το σκάκι, οι υπολογιστές, τα μαθηματικά, τα αγγλικά και οι Πρόσκοποι.
Τα Blogs μου
Μέλη Ομάδας
Προσωπικό Ημερολόγιο

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

3 σχόλια

  1. apopano Says:
  2. Εκφράζουμε την επιδοκιμασία μας για τον Βασίλη και για την μορφή της αναφοράς σας στο προσωπικό του ημερολόγιο. Αποδεικνύεται με τέτοιες περιπτώσεις, ότι το internet μπορεί να αποτελεί ένα θετικό πεδίο έκφρασης και πολιτισμού. Αναδημοσιεύω.

     
  3. Εχω μια δεκατετράχρονη κόρη.Πριν από δύο μήνες της αγόρασα έναν υπολογιστή. Από εκείνη την ημέρα, τσακωνόμαστε συνέχεια. Θέλει ίντερνετ και εγώ θεωρώ ότι είναι μικρή και δεν της επιτρέπω. Η παρουσίαση του Βασίλη με προβλημάτισε. Αν θέλετε, δώστε μου μια γνώμη.

     
  4. neagenia Says:
  5. Μία γνώμη για τον ανώνυμο: Δώστε ελευθερία στο παιδί.
    Το ίντερνετ για ένα νέο παιδί, υπό τον όρο να τηρούνται στοιχειώδεις προϋποθέσεις, είναι πλέον απαραίτητο εργαλείο για την σχέση του με την γνώση. Αλλά, ακόμη, η στέρηση της επαφής ενός παιδιού με την πραγματική εποχή του, δημιουργεί κοινωνικά και μορφωτικά ελλείμματα. Το παράδειγμα του Βασίλη, δείχνει πόσο θετικό στοιχείο επικοινωνίας – έκφρασης και μάθησης μπορεί να είναι το ίντερνετ.

     

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008