Ή διαδικασία της προσθήκης συνεχίζεται.

Το blog neagenia, παραμένει σαφής και καθοριστική αναφορά μας.

Είχαμε επιλέξει αρχικά ότι θα είναι και ο κύριος διάδρομος επικοινωνίας και εξόδου πρός άλλους τόπους του ίντερνετ.

Αυτή η επιλογή μας, έγινε για δύο βασικούς λόγους:




  • Επειδή δεν γνωρίζαμε και δεν υπολογίζαμε, πόσο ακριβώς σημαντικό θα αποδειχθεί αυτό το μέσο (το ιστολόγιό μας), ως εργαλείο έκφρασης και επικοινωνίας, για την παρουσία και την επιτυχία της επιδίωξής μας.


  • Επειδή, το ίδιο το μέσο (τα blogs) εξελίσσεται δυναμικά και αποκτά διαφορετική, ανερχόμενη, μεγάλου μεγέθους μερίδα συμμετοχής, στον τομέα της ενημέρωσης, της έκφρασης, της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, της καθημερινότητας.


Το θέμα αυτό, της δραστηριότητας και λειτουργίας των blogs, είναι ένα ξεχωριστής σημασίας και άλλης συζήτησης θέμα. Η κουβέντα μας σήμερα είναι άλλη.



Αναθεωρούμε αυτήν την επιλογή και τοποθετούμε από σήμερα ενδιαφέρουσες και απαραίτητες παραπομπές σε άλλους δικτυακούς τόπους και blogs.



Άλλα από αυτά, θα θεωρηθούν -και μπορεί να είναι- blogs που θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει φιλικά ή συμμαχικά ή παράλληλα.



Άλλα, προέρχονται και προσπαθούν να εκφράσουν κάτι από την ζωή και την δράση της πόλης ή της ευρύτερης περιοχής.



Άλλα, έχουν μια θεσμική αναφορά και εκπροσωπούν κάτι.



Άλλα, από αυτά που στην συνέχεια θα τοποθετήσουμε, θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να χαρακτηριστούν "αντίπαλα" ή "ανταγωνιστικά".



Όλα όμως χρειάζονται. Και η αλήθεια λάμπει όταν υπάρχει πολυφωνία και δυνατότητα σύγκρισης. Η δημοκρατική διαδικασία διασφαλίζει και προϋποθέτει τον πλουραλισμό.



Είναι ξεκάθαρο. Εμείς πιστεύουμε στην πραγματική αξία του διαλόγου. Και στον τρόπο ανάπτυξης και οργάνωσης έχουμε μία και μοναδική επιλογή. Την ανοιχτή δημοκρατική πολιτική δράση. Τον ανοιχτό δημοκρατικό πολιτικό διάλογο. Την ανοιχτή αντιπαράθεση στα πλαίσια ενός δημιουργικού διαλόγου που θα προκαλούμε.



Έχουμε ένα μειονέκτημα, που είναι και το πιο ισχυρό πλεονέκτημα μας και ίσως, ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος, η πιο σημαντική προσφορά μας. Εμείς, συμμετέχουμε στον διάλογο αυτό έχοντας εξαρχής ΚΑΘΑΡΕΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Τις οποίες εγκαίρως διακηρύξαμε. Μιλάμε λοιπόν με όλους. Δύο πράγματα δεν θα βάλουμε στην άκρη:



Τις καθαρές και ανοιχτά διακηρυγμένες θέσεις μας.



Το συμφέρον της πόλης, της πόλης που αγαπάμε.



Εδώ ή διακήρυξη του Ιουλίου



Εδώ τα βίντεο από την ξεχωριστή μέρα της ίδρυσης

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009
categories: | edit post

5 σχόλια

  1. ρε παιδια ετσι σας διαβαζω αλλα ακομα δεν καταλαβαινω τι καπνο φουμαρετε

     
  2. Αγαπητέ ανώνυμε, ευχαριστούμε που μας διαβάζεις.
    Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

    Η φυσιογνωμία μας είναι σαφέστατη. Προσδιορίζεται με τη διακήρυξη, διατυπώθηκε σε ανοιχτή συζήτηση,εκφράζεται με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας, αποτυπώνεται στο ιστολόγιό μας.
    Εάν όμως εννοείς, ότι έχεις γνώση όλων αυτών και πιστεύεις ότι κάτι δεν είναι κατανοητό, ας το θέσεις πιο συγκεκριμένα προκειμένου χωρίς υπαινιγμούς να το συζητήσουμε.
    Ανοιχτά. Το ιστολόγιο στην διάθεσή σου.
    Και με την ευκαιρία, εμείς δεν θα δημιουργούσαμε ποτέ ένα ιστολόγιο από αυτά που απαγορεύουν τα σχόλια. Έστω και ανώνυμα.

     
  3. γιατι τοσες διακηρυξεις και μανιφεστα .ειμαι δημοτης κορυδαλλου και πασοκ.ενα εγω βλεπω οτι οι περισσοτεροι και απο εσας ησασταν με τον πρωην δημαρχο τον στεφανο χρηστου.αλλοι παλι πηγαν με τον κασιματη.ο δημοπουλος εγινε ανεξαρτητος.τι συμβαινει .ποιος θα παρει το χρισμα του πασοκ στις ερχομενες δημοτικες εκλογες.παντως μην αμφισβητειτε οτι ειχατε εναν παναξιο δασκαλο.τελος παντων.εγω θελω να ενωθει το πασοκ γιατι αυτο μας ποναει.

     
  4. Κοίτα φίλε
    αν μου βρείς μια ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, στον Κορυδαλλό, η οποία να λέει κάτι το αντιληπτό για την κοινωνία να το συζητήσουμε.
    Το ΠΑΣΟΚ όμως, με ευθύνη όλων των προσώπων που αναφέρεσαι δεν κατάφερε να πάρει θέση για τίποτα. Γιατί όλοι αυτοί, όπως ξέρει και το τελευταίο απλό μέλος, κάνουν μόνο την προσωπική πολιτική τους χωρίς να ενδιαφέρονται για αρχές και θέσεις.
    Και θυμόνται την ενότητα μόνο όταν τους συμφέρει. Και πες στους μπαμπάδες σου, ότι όλοι γνωρίζουν καλά, τι ρόλο έχει παίξει στην περιοχή ο κάθε βουλευτής, ο κάθε προσωπικός παράγοντας και όλα αυτά τα αχυροπρόσωπα τύπου Δημόπουλου και άλλων.
    Με τις προσωπικές πολιτικές των κυρίων Χρήστου, Κασιμάτη και τις ανοησίες περί ενότητας στελεχών μπορεί να συμφωνήσει μόνο όποιος έχει κραυγαλέο συμφέρον ή όποιος έχει πολιτικό στραβισμό.
    Όποιος δεν είναι κάτι από αυτά, έχει θέση σε έναν διάλογο και μία προσπάθεια για κάτι άλλο. Που φυσικά δεν μπορεί να γίνει ανώνυμα.
    Και επειδή εσύ «δηλώνεις ΠΑΣΟΚ», αλλά εγώ που σου απαντώ, σίγουρα είμαι, σου δηλώνω ότι η ώρα της αποκάλυψης είναι κοντά. Είτε είσαι στημένος είτε απλώς ανόητος. Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ θα αναλάβουν την ευθύνη τους.

     
  5. Δεν χρειάζεται καμία απάντηση. Το πράγμα φαίνεται.

     

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008