Η χτεσινή στρατιωτική επέμβαση του Ισραήλ είναι μια δολοφονική ενέργεια που προκαλεί την οργή όλων των απλών ανθρώπων, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη αναγωγή και αναφορά προέλευσης.

Είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλονίζει την διεθνή κοινότητα και αναγκάζει ακόμα και όσους (διεθνείς παράγοντες) δεν λειτουργούν με βάση κριτήρια ευαισθησίας και δικαίου να αποδοκιμάσουν. Έστω και φραστικά.

Το καράβι για τη Γάζα, απέδειξε για μια ακόμα φορά, ότι δυστυχώς, η σύγχρονη ιστορία του ανθρώπινου κόσμου, είναι ταυτισμένη με τον πολιτισμό του "παγκόσμια ισχυρού"
Την ατιμωρησία για όποιους "πράττουν άδικα", αλλά "μπορούν να επιβάλλουν την ισχύ τους", με απροκάλυπτη θρασύτητα επί δικαίων και αδίκων.

Η δράση κινημάτων με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, χρειάζεται σήμερα σε όλον τον κόσμο. Αν είναι ακτιβισμός οι αυτονόητες αλήθειες και τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, ας γίνουμε όλοι ακτιβιστές.

Μοιάζει ο κόσμος μας να πηγαίνει προς τα πίσω.
Ο πιό αδιέξοδος ακτιβισμός, είναι να αφήσουμε τα παιδιά μας να ζουν (ως οδυνηρό μονόδρομο τα επόμενα χρόνια) την παγκόσμια επιβολή του φασισμού.

Ενώνουμε τη φωνή μας με όσους αντιστέκονται, όπου αντιστέκονται, με ότι μέσα μπορούν, σε αυτήν την κατάντια.


ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ
Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 3 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008