Στις 20/11/2008, ημέρα Πέμπτη με έγγραφο (αρ.πρωτοκόλλου 55314) απευθύνεται πρόσκληση προς τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους για συνεδρίαση, που ορίζεται για τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου.
Η συνεδρίαση αυτή, αφορά την συζήτηση 29 θεμάτων, εκ των οποίων το ένα είναι το τεχνικό πρόγραμμα του 2009, το δεύτερο είναι η λήψη απόφασης για την τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος του 2008, το τρίτο, λήψη απόφασης για την ψήφιση της ΙΑ΄ Αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του 2008, και το τέταρτο, λήψη απόφασης για το επιχειρησιακό πρόγραμμα.

Τα θέματα που προκύπτουν, είναι πολλά. Η πρώτη και αυτονόητη παρατήρηση,
που μπορεί να φαίνεται –μα δεν είναι διαδικαστική- αφορά προφανώς την ασυνήθιστη ταχύτητα, που αφήνει έναν πολύ κοντό χρόνο μελέτης για τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Όμως, υπάρχουν πλέον πολλά επί της ουσίας θέματα.
Χωρίς να διαθέτουμε εκπροσώπηση στο Δημοτικό Σύμβουλιο, θα τοποθετηθούμε άμεσα και απευθείας στην τοπική κοινωνία. Και θα ελέγξουμε σε διαρκή βάση την πορεία των θεμάτων της 24ης του Νοέμβρη, που ενώ αναφέρονται «τεχνικά», έχουν βέβαια πολύ ουσιαστικό περιεχόμενο για την καθημερινότητα και για το μέλλον της πόλης μας.
Για τον Κορυδαλλό.

Και για τον σκοπό αυτό, δημιουργήσαμε έναν ακόμη δικτυακό τόπο.
πατήστε:
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - Τεχνικό πρόγραμμα

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

2 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.  
  2. Η ανακύκλωση στον Κορυδαλλό, θα προχωρήσει με ραγδαία ταχύτητα.Στις 31 12 2008, θα ανακυκλωθούν οι αντιδήμαρχοι της της γνώσης και της επιμέλειας με τους άλλους, της νοικοκυροσύνης και της καθημερινής φροντίδας για την πόλη. Σαν τενεκές που είμαι, την χαίρομαι την ανακύκλωση και το διασκεδάζω. Και θα πέσει πολύ γέλιο.

     

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008