Με δυό επανειλημμένες αναρτήσεις το neagenia στις 4 Οκτωβρίου και στις 8 Οκτωβρίου, πιο ειδικά, επισήμανε το πρόβλημα του Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, αναφέροντας (τότε):

Οι συγγενείς εκτελούν χρέη νοσηλευτών, τα χειρουργεία «παίζεται» αν θα λειτουργούν για 15 μέρες ακόμα. Η κα Όλγα Κοσμοπούλου, πρόεδρος των γιατρών του Νοσοκομείου, επισημαίνει την απαίτηση άμεσων προσλήψεων, … ένα δράμα που το ζούμε όλοι και ειδικά οι άτυχοι ασθενείς......

Από τότε, η κατάσταση, όχι μόνο δεν εξελίχθηκε θετικά, αλλά τα πράγματα πλέον είναι πολύ άσχημα. Το Νοσοκομείο, το Νοσοκομείο μας, είναι πλέον σε άμεσο κίνδυνο ολικής κατάρρευσης των υπηρεσιών του.Όλοι οι πολίτες, αγωνιούν για την εξέλιξη, που περιγράφεται πλέον από τα κανάλια και τον τύπο. Συμπαρατασσόμαστε με όλες τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων που επιδιώκουν την διασφάλιση της καλής λειτουργίας του Νοσοκομείου και θέτουν στο τραπέζι τις προϋποθέσεις για λύση των προβλημάτων.

Με λύπη, αλλά όχι με ηττοπάθεια, επισημαίνουμε ότι σήμερα οι εργαζόμενοι (και στον τομέα αυτό,) δεν διεξάγουν έναν αγώνα καταχτήσεων του μέλλοντος, αλλά έναν αμυντικό αγώνα. ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.Χωρίς βεβαίως να αρκούμαστε σε αυτό, αυτό τουλάχιστον, το απαιτούμε. Αύριο, πλατύ κλιμάκιο της κίνησής μας, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο της περιοχής.

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2008

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 3 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008