Επειδή αναιδέστατοι, ανώνυμοι και ελπίζουμε "αυτόκλητοι" υποστηρικτές του κυρίου Δημάρχου απευθύνονται σε μας, πρώτα από όλα να τους πούμε ότι εμείς δεν έχουμε χάσει κανένα δελτίο τύπου, τα έχουμε όλα ηλεκτρονικά σωμένα και καλά διαβασμένα.
Εκείνοι μάλλον τα έχουν χαμένα.

Δείτε λοιπόν εδώ τα 50 εκατομ. ευρώ (δήθεν)

Πάρτε και μια αναδημοσίευση από το tenekedoupoli στις 14 Ιανουαρίου.
Γιατί λοιπόν αφού και τότε αμφισβητήθηκαν τα ίδια πράγματα και (αποδεδειγμένα) από τότε εξαφανίζονταν δελτία τύπου τώρα μας έπιασαν οι ψευτοευαισθησίες;

Η αναδημοσίευση έχει ως εξής:
TENEKEDOYPOLI 14 IANOYARIOY 2009
Αρχισαν να τα μαζεύουν...




"Λογοκρίνουν τώρα και τις βαρυσήμαντες ανακοινώσεις που οι ίδιοι διατυπώνουν. Εξαφανίστηκε η συνέχεια περί διασφαλισμένων 50.000.000... για τα μεγάλα έργα κλπ... Ενώ αναφέρότανε στην γραμμιτζίδικη ανακοίνωση τι θα γίνει και μέχρι πότε και ποιός θα το καταβάλλει, τώρα έμειναν κουτσές δυό σειρούλες πανηγυρικές και μετά... τελίτσες -τελίτσες, (για να εξαφανίζονται σιγά σιγά τα χρονοδιαγράμματα και οι άλλες λεπτομέρειες) Δηλαδή, κάτι σαν τα χρονοδιαγράμματα κατασκευής του ΜΕΤΡΟ ας πούμε. Έτσι. Πρώτα, εξαφανίζεις το χρόνο που προσδιόρισες. Μετά, αφού τοποθετησεις πιο μαλακά τα χρονοδιαγράμματα, αποκαλύπτεις ότι υπάρχουν και ορισμένα θέματα με την διασφάλιση και την ροή των πόρων. Και μετά, ενώ ο χρόνος κυλάει, έρχονται οι εκλογές. Τότε πολύ απλά, λές: "Ψηφίστε με για να τα κάνω". Δείτε το κουτσούρεμα της ανακοίνωσης στο Korydallos.gr, όπως το αντιγράψαμε πριν λίγο. (Κλικ στην εικόνα)"

από δω και κάτω γράφουμε εμείς
Κύριε Δήμαρχε,
ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOGGER ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ZHTHΣOYME ΣΥΓΓΝΩΜΗ. ΕΠΙΣΗΣ, Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ Η ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ -ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ- ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

Όμως κύριε Δήμαρχε, δεν θα αποφύγετε τώρα, αφού αυτοί οι κουκουλοφόροι που έχουν αναλάβει να σας λιβανίζουν, -όπως έκαναν χτές μόλις με τον προκάτοχό σας ενδεχομένως- αναφέρθηκαν σε μας να μας απαντήσετε στο εξής:
Τους χρεώνεστε; ή μήπως πρέπει να καταδικάσετε με απόλυτη σαφήνεια την λειτουργία αυτού του "πράγματος", που λειτουργεί τελείως έξω, όχι μόνο από τον κώδικα των bloggers αλλά και έξω από το αποδεκτό πλαίσιο πολιτισμού και δημοκρατικών κανόνων.


Ορίστε ένα "ήπιό" παράδειγμα

Δείτε εδώ, στις 17 Νοέμβρη, τι γράφουν οι άνθρωποι
, δείτε αφιέρωμα στο Πολυτεχνείο.


Διαβάστε αν θέλετε πως έγραψε το neagenia για το ίδιο θέμα. Θέλετε να βάλετε μια δημοσκόπηση στο korydallos.gr και να μας πουν οι πολίτες τη γνώμη τους;

Ακριβώς από κάτω, -για τους αναγνώστες μας-, το αναφερόμενο σε εμάς
(ας πούμε) ιστολόγιο, εμφανιζόμενο με το όνομα neoskorydallos αν και πολύ παλαιού τύπου το πραγματικό προφίλ του.

Με τους κυρίους αυτούς, καμία συζήτηση εκτός αν εμφανίσουν την ταυτότητά τους και υποδοχή σχολίων στο blog τους.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, θα σταλεί με ηλεκτρονικό μήνυμα στο γραφείο Δημάρχου.

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

ποικιλης υλης

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008