"Ο νέος δικτυακός τόπος του Δήμου είναι υπό διαμόρφωση"

Μπορεί να μην λάβαμε απάντηση- ανακοίνωση, όμως στην σελίδα, την επόμενη κιόλας μέρα, εμφανίστηκε ένα τμήμα από τα "χαμένα" κατά την μεταφορά στοιχεία.
Θα περιμένουμε λίγο, μήπως και βρεθούν και τα υπόλοιπα. Είναι θέμα στοιχειώδους δεοντολογίας και διαφάνειας.
Επίσης, με κλικ στην εικόνα, θα δείτε ότι προστέθηκε (εκ των υστέρων) η φράση

"Ο νέος δικτυακός τόπος του Δήμου είναι υπό διαμόρφωση". Άναρωτιόμαστε επομένως, τι ακριβώς "ψήφιζαν" μαζεμένοι 160 πολίτες πρωί- πρωί την περασμένη Δευτέρα; Με αυτόν, τον πιό κατηγορηματικό τρόπο, αναγνωρίζεται η εγκυρότητα του δημοσίευματος του tenekedoupoli, εκ μέρους των υπεύθυνων της ιστοσελίδας.

  • Επί της ουσίας τώρα, σε πιο σοβαρό θέμα:
Έχει βέβαια η Δημοτική Αρχή έναν "εύκολο" δρόμο. Να μας απαντήσει ότι "πράττει τα νόμιμα". Ότι κανείς νόμος "δεν την υποχρεώνει"
να επαναφέρει τα δελτία, να αναρτήσει σωστά τις αποφάσεις να αναρτά εγκαίρως το περιεχόμενο των συνεδριάσεων του ΔΣ ώστε να έχει πρόσβαση και σωστή πληροφόρηση ο κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης. Και να μας πει εμμέσως ή άμεσα: ότι και αν λέτε, κύριοι, "νομιμότητα υπάρχει".

Όμως, θέλουμε να είναι καθαρό: Εμείς, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, δεν έχουμε θέσει ζήτημα νομιμότητας. ΘΕΜΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ έχουμε θέσει.
  • ΣΗΜΕΡΑ, κατανοούμε και προτάσσουμε την ευθύνη μας.
Αυτή τη στιγμή, υπάρχει για τον τόπο μιά άλλη προτεραιότητα. Και πολλά στελέχη μας έχουν προσηλωθεί σε αυτήν:
Να αποδοκιμαστεί, να καταψηφιστεί με σαφήνεια η συντηρητική δεξιά κυβέρνηση. Αυτή είναι η προτεραιότητα και απέμεινε μία εβδομάδα.
Εμείς, σε "τοπικά μορατόριουμ" παραγόντων δεν συμμετέχουμε και δεν θα συμμετέχουμε. Εμείς, "διαπραγματεύσεις" δεν κάνουμε.
Πολύχρωμες συ
μφωνίες; Τις καταγγέλλουμε!
Τώρα όμως, έχουμε άλλη προτεραιότητα.
Ως ενεργοί πολίτες, θα δράσουμε αυτήν την περίοδο με βάση την πρώτη προτεραιότητα.

Αυτό αποφασίσαμε εμείς, ως αυτόνομες συνειδήσεις, με ανάληψη της ευθύνης μας.

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Κυριακή 31 Μαΐου 2009

1 Responses to Τώρα μιλάμε σωστά.

  1. prasinos Says:
  2. Ο κύριος Κασιμάτης είναι ο πρώτος πολίτης του Δήμου. Ως προσωπικότητα, όφειλε να έχει βγάλει και να μοιράζει ευρέως στην πόλη, μιά θέση του προσωπική, η οποία να ζητά καθαρά από τους Κορυδαλλιώτες, στις Ευρωεκλογές αυτές, που στην ουσία είναι ένα δημοψήφισμα για τη χώρα μας
    ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    Τέτοια δήλωση δεν υπάρχει. Παρά το ότι έχει αποκτήσει και πάλι την ιδιότητα του μέλους του ΠΑΣΟΚ (μετά το τέλος της κύρωσης που του επιβλήθηκε για την διάσπαση στις Δημοτικές εκλογές).
    Όλα αυτά, συμβαίνουν, επειδή ενώ στα μουλωχτά προσπαθεί να πείσει τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ ότι είναι εδώ πιστός στο Κίνημα και εργάζεται για την ανατροπή της κυβέρνησης, Δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του, βγαίνουν στις πλατείες της πόλης σε περιοδείες με τους δεξιούς βουλευτές και καλούν τους πολίτες να ψηφίσουν πάλι τη Νέα Δημοκρατία. Είναι οι ίδιοι, με τους οποίους μοιράζονται την Δημοτική εξουσία. Στο γνωστό πλαίσιο απαξίωσης της πολιτικής, και αδιαφάνειας, που απογοητεύει τους πολίτες και που οδηγεί τις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ να ακυρώνονται, καταντώντας να αποτελούνται στον ενεργό μηχανισμό τους κατά κύριο λόγο από Δημοτικούς ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ και από στρατευμένους φίλους άλλων τοπικών παραγόντων που συμμετέχουν στο αλισβερίσι.
    Ως μέλος του ΠΑΣΟΚ, αυτό με προσβάλει. Και όλους τους αξιοπρεπείς συντρόφους, όλους τους αξιοπρεπείς πολίτες τους προσβάλει.

    Έχετε απόλυτο δίκιο. Η κριτική σας όμως θα πρέπει να μπει μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Μην χαρίζετε τον χώρο. Και μην παραδίνετε την ιστορία του στους εμπόρους της πολιτικής.

     

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

ποικιλης υλης

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008