Απόσπασμα από την συνέντευξη της Μερόπης Κατσάνου στην εφημερίδα "κοινωνική".

(ερώτημα από τον κύριο Αποστόλου)

Λατομεία: Εξαγγέλθηκαν αθλητικά έργα. Όμως ακόμη τίποτα. Πού οφείλεται;

Απάντηση της Μερόπης Κατσάνου:

Στο θέμα αυτό, η αποτυχία της διοίκησης και προσωπικά του κυρίου Κασιμάτη είναι αποκαλυπτική και τα αποτελέσματα οδυνηρά.

Υποστήριξε αρχικά, ότι όλα αυτά που είχαμε πετύχει (από το 2004 ξεκινάει) για την απόδοση και αξιοποίηση του χώρου ήταν εντελώς ανεπαρκή και άχρηστα.

Υποστήριξε γρήγορα και πανηγυρικά ότι δρομολογήθηκε το έργο και εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος. Εκδόθηκαν πολλές δεκάδες ανακοινώσεις, οι οποίες έγιναν εκατοντάδες αναπαραγωγές σε δημοσιεύματα και ιστοσελίδες. Ο κύριος Κασιμάτης προσωπικά, «εξέφραζε τις θερμές ευχαριστίες του» προς τον τότε Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Ιωαννίδη, δημόσια και κατά επανάληψη. Τελικά και ενώ το έργο είχε ναυαγήσει, παιζόταν ένα απαράδεκτο θέατρο στην πλάτη των Κορυδαλλιωτών. Μέχρι και τριάντα μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές, (3 Σεπτέμβρη) ο κύριος Φίλης, αρμόδιος Αντιδήμαρχος, τραυμάτισε ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία του, υποστηρίζοντας σε ολοσέλιδες συνεντεύξεις του ότι το έργο είναι διασφαλισμένο και επαναδημοπρατείται, δήθεν, «εντός του μηνός». Πρόκειται περί μεγάλης αστειότητας, αφού μέχρι και σήμερα δεν βρήκε κανείς το κουράγιο να καταγγείλει τον εμπαιγμό της τότε ηγεσίας της ΓΓΑ. Ούτε τώρα που, αυτή η ηγεσία έχει αντικατασταθεί. Η υπόθεση των λατομείων, γύρισε πίσω, πολύ πίσω, γιατί όπως ξέρουμε, κάθε υπόσχεση που χρονίζει, γίνεται από «δεδομένο», «διεκδικούμενο», απέναντι σε μια δύσκολη κεντρική εξουσία, που κινείται αργά και γραφειοκρατικά. Όλη όμως αυτή η ιστορία είναι ιδιαιτέρως ενδεικτική για την ποιότητα των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει στον πολίτη μια παρέα που στήθηκε ευκαιριακά για την εξουσία. Ακόμα, όποια στιγμή και αν ρωτήσετε τον κύριο Κασιμάτη, ίσως σας απαντήσει ότι πρόκειται για δική μας παραίσθηση. Και δεν είναι έκπληξη να υποστηρίξει ότι εκεί, σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμο το ευρωπαϊκό κολυμβητήριο, το αθλητικό κέντρο των 7.000.000 ευρώ. Όπως και τα δυο μεγάλα γκαράζ. Οι πολίτες του Κορυδαλλού, πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια. Με την τακτική των συγχαρητηρίων, γυρίσαμε πίσω. Και θα χρειαστεί από την αρχή να ματώσουμε πολύ για να καταχτηθεί εκεί οποιοδήποτε έργο δημοσίου χαρακτήρα.


Τα παραπάνω, αποτελούν θέση μας, η οποία και τεκμηριώνεται απόλυτα με βάση τα πραγματικά γεγονότα, ανεξάρτητα από ερμηνείες και ανασκευές που εκ των υστέρων προκύπτουν.

Όλη η συνέντευξη της Μερόπης Κατσάνου, με κλικ εδώ


Άλλες πρόσφατες παραπομπές: (1) εδώ

(2) εδώ

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008