Στις 26-1-2010, το ΑΣΕΠ, με το 3662 έγγραφό του, κατόπιν όπως αναφέρει «γενομένου αυτεπαγγέλτου ελέγχου», για την πλήρωση 11 θέσεων με ειδικότητα ΔΕ Οδηγού Απορριμματοφόρου σε οκτάμηνη διάρκεια, στον Δήμο Κορυδαλλού, διαπίστωσε ότι οι πίνακες προσλήψεων έχουν καταρτιστεί «λανθασμένα».

Στο ίδιο έγγραφό του ΑΣΕΠ αναφέρεται (προς τον Δήμο Κορυδαλλού):

«Με βάση τα ανωτέρω εκτεθέντα, θα πρέπει να ελέγξετε και να προβείτε στην ανασύνταξη των πινάκων, σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις παρατηρήσεις μας και να μας αποστείλετε τους ανασυνταγμένους πίνακες, των ως άνω υποψηφίων εντός τριών (3) ημερών από την λήψη του παρόντος...».

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος κύριος Σταύρος Κασιμάτης, είχε αναφέρει, ότι «θεωρεί άδικο το νόμο» και δήλωσε ότι αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη της πολιτικής απόφασης, να ληφθεί υπόψη η μοριοδότηση χωρίς να λογαριάζονται τα οχτάμηνα". Ουσιαστικά, αναγνώρισε, με αυτόν τον τρόπο ότι παρανομεί, αλλά με κίνητρο ευγενές, με αγνές προθέσεις εφαρμογής του δικαίου!!!

Στις 8 Φεβρουαρίου, έγινε νέος πίνακας προσλήψεων, σύμφωνα φυσικά με τις εντολές του ΑΣΕΠ.

Ξεκαθαρίζουμε, ότι για εμάς, όλοι οι πολίτες έχουν δίκιο να απαιτούν δουλειά, αλλά και αναφαίρετο δικαίωμα στην εργασία.

Ελπίζουμε παράλληλα, ότι και ο κύριος Δήμαρχος, δεν επιμένει τώρα να υποστηρίζει ότι οι νέοι εργαζόμενοι, που σύμφωνα με την υπόδειξη του ΑΣΕΠ προσελήφθησαν, βρίσκονται άδικα στην εργασία τους.

Θέλουμε επίσης να επισημάνουμε:
Κατά κόρον στο Δήμο μας, εφαρμόστηκε ένα καθεστώς αδιαφάνειας.
Αυτή τη φορά, η παρέμβαση του ΑΣΕΠ, επιτέλους, έχει ως αποτέλεσμα η συγκεκριμένη αδικία, που αφορά αρκετούς, να βρει απάντηση.
Η απάντηση αυτή είναι ένα αποκαλυπτικό ντοκουμέντο, που αποτελεί ηχηρό πολιτικό ράπισμα για τον κύριο Κασιμάτη.

Όσο αφορά την -κατά συνήθη πλέον πρακτική- βερμπαλιστική θέση, που διατύπωσε ο κύριος Δήμαρχος, η προφανής απάντηση επί της ουσίας είναι ότι:
το δίκαιο, πάντα προϋποθέτει κανόνες εφαρμογής. Αλλά ο πρώτος, (από όλους τους κανόνες), είναι πως δεν επιτρέπεται κανείς να τους αλλάζει, κάθε φορά, σύμφωνα με τα μέτρα του.




Με κλικ εδώ, στο ιστολόγιο εικόνες, το υπαριθμ. 3662 έντυπο του ΑΣΕΠ

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008