Σχολιασμός της προηγούμενης ανάρτησης
(αν δεν την έχετε διαβάσει, πρώτα ΕΔΩ)

Η αναφορά αυτή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν μειωτική και απαράδεκτη ενέργεια, στο πλαίσιο της συστηματικής προσπάθειας απαξίωσης, που γίνεται συστηματικά από την πλειοψηφούσα παράταξη. (Υπάρχει γραμμή).

Είπε στον κύριο Διάκο: Τράβα εκεί στη Δεκαεξάχρονη (πόλη), σαν να του έλεγε "δεν κάνεις για το Πανεπιστήμιο που διευθύνω εγώ, πήγαινε εκεί στους χαβαλέδες". Ο κύριος Διάκος, από την πλευρά του "τον πλήρωσε". Άλλωστε όταν υπάρχουν λογαριασμοί, είναι αναμενόμενο να συμβαίνει και αυτό...

Κατά τα άλλα, ο κύριος Αγιώτατος, έχει το δικαίωμα, να μην σέβεται -ούτε στοιχειωδώς- κανέναν από εμάς.

Ούτε για την όποια παραγωγή μας στα τοπικά πράγματα ούτε για την όποια συμμετοχή, πολλών από εμάς, επί δεκαετίες, στην διαδικασία των συμμετοχικών αγώνων.
Όφειλε όμως να σεβαστεί την κυρία Κατσάνου.

Η οποία είτε του φαίνεται είτε δεν του φαίνεται για "σοβαρή περίπτωση" δεν βρισκότανε μαζί του σε κάποιο καφενείο. Αλλά στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου είναι εκλεγμένη. Σίγουρα από εκεί δεν είναι περαστική. Και αυτό το έχουν κατά βάθος καταλάβει όλοι. Η κυρία Κατσάνου, που είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος από τους πολίτες του Κορυδαλλού, είναι παράλληλα επικεφαλής της 16χρονης πόλης.

Ερμηνεύουμε την αναφορά αυτή του προέδρου, ως δείγμα του πολιτικού κόμπλεξ που έχει η παράταξή του. Η οποία υλοποιεί υπό την διαρκή ανοχή και συνεργεία και άλλων αρνητικών συσχετισμών και προσώπων, το πιο ελλειμματικό, το πιο αποτυχημένο για την πόλη μας και εχθρικό για την νεολαία πρόγραμμα των τελευταίων δεκαετιών.

Αυτός ο αρνητικός συσχετισμός, για τον οποίο, καμία ψευδαίσθηση (εξαρχής) δεν είχαμε, δεν έχουμε και δεν θα αποκτήσουμε με κανέναν τρόπο και με κανένα κόλπο, θα αποδειχθεί χάρτινος, όσο περισσότερο εμείς αναπτύσσουμε ζωντανές και αληθινές δυνάμεις στις οποίες ανήκουμε και αναφερόμαστε. Είναι συσχετισμός παραγόντων και δεν είναι συσχετισμός των πολιτών.

Διακρίνουμε και ορισμένους που ζορίζονται. Μαθαίνουμε και για τους καβγάδες που γίνονται στην στενότερη ομάδα της πλειοψηφίας. Ακούγεστε στους διαδρόμους. Είναι σημάδια της διάλυσης. Άλλοι θα επιστρέψουν στην κομματική νομιμότητα άλλοι θα πάνε στο σπίτι τους...
Έτσι είναι οι χρεοκοπίες.


Σπύρο, χαιρετίσματα από τον Ανδρέα.


Ο κύριος Καπελεντζής, ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
(Μετά ήρθε ο κύριος Αγιώτατος)
Ο κύριος Καπελεντζής βέβαια, "δεν μετράει". Είναι δεκαεξάχρονος.
Σπύρο, μην αναρωτιέσαι γιατί τον βάλαμε εδώ.
Απλά, ο κύριος Καπελεντζής, δεν έχει κοινούς σταυρούς σε ψηφοδέλτιο με τον κύριο Διάκο.


Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

1 Responses to Η αναφορά του κυρίου Αγιώτατου σε εμάς. (Εφόσον έγινε σχολιάζεται).

  1. mirmigi Says:
  2. Θα διαφωνήσω με το βίντεο που βάλατε και το οποίο το έχετε ξαναβάλει και το έχουμε βαρεθεί. Έπρεπε να έχετε βίντεο παραστατικό με τα γεγονότα το οποίο θα βάλω σε λίγο στο δικό μου blog.
    Για αυτό παιδιά όλοι διαβάζουν tenekedoupoli. Γιατί έχω πάντα ζεστές και αποκλειστικές ειδήσεις.
    Βλέπεις, εμείς οι τενεκέδες κάνουμε ρεπορτάζ
    http://mirmigi.blogspot.com/2010/02/blog-post_07.html
    γάτα

     

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

ποικιλης υλης

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008