Έκτακτη γενική συνέλευση έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα το πρωί, στις 22 Φεβρουαρίου (το νοσοκομείο κατά την διάρκεια της συνέλευσης θα λειτουργεί με το προσωπικό ασφαλείας).

φωτό (παλαιότερη) από neagenia



Τα γνωστά προβλήματα δεν έχουν λυθεί και αυτήν την περίοδο εκδηλώνονται έντονα στην καθημερινή λειτουργία του Νοσοκομείου.

Κύρια απαίτηση είναι και πάλι οι προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού.
Κλινικές που απευθύνονται σε διαφορετικές κατηγορίες ασθενών έχουν συμπτυχθεί εξ ανάγκης και αυτό δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα σε νοσηλευτές, ασθενείς και συγγενείς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται. Αλλά όπως είναι προφανές, εκτός από το ζήτημα της υποβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών, τίθεται και ζήτημα ασφάλειας το οποίο αφορά ασθενείς και εργαζόμενους.

Η συνέλευση των γιατρών αποφάσισε: μέχρι πέντε τραπέζια την ημέρα, από δώδεκα, που είναι ο ικανός αριθμός, εαν το νοσοκομείο λειτουργούσε με επάρκεια προσωπικού και σωστούς όρους ασφαλείας.

Να προχωρήσουν άμεσα οι προσλήψεις του ΑΣΕΠ της 8ης Φεβρουαρίου, με υπέρβαση των γνωστών γραφειοκρατικών διαδικασιών, γιατί δεν πάει άλλο. Αυτό θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το κεντρικό νόημα της έκτακτης γενικής συνέλευσης των εργαζομένων.

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008