Γιά πολλοστή φορά επαναλάβαμε για το ίδιο θέμα στην
ανάρτηση της 30 Αυγούστου:


" ... η ιστοσελίδα του κ. Κασιμάτη, προσφέρει δυναμικό σύνδεσμο (λινκ) σε δυο διαδικτυακούς τόπους της παράταξής του, κάτι το οποίο είναι αντιδεοντολογικό εφόσον η λειτουργία και συντήρηση της σελίδας αυτής πληρώνεται από τα δημοτικά ταμεία. Εάν πάλι ο κ. Κασιμάτης διατηρεί την σελίδα ως προσωπική (δηλαδή εκτός της επικοινωνιακής στρατηγικής του Δήμου, ιδιωτικά), τότε θα έπρεπε να δίνεται από την ιστοσελίδα του δήμου σύνδεσμος προς όλες τις παρατάξεις και προσωπικότητες της πόλης..."


Σε απάντηση αυτών και αφού προηγουμένως αναγκαστήκαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι αν δεν διορθωθεί αμέσως η αυθαιρεσία "...θα γίνει αναφορά στις αρμόδιες υπηρεσίες...",


(1) Από την κεντρική ιστοσελίδα (χτες) ξηλώθηκαν οι σύνδεσμοι παραπομπής στη σελίδα του ιδιώτη"
(2) Ανακοινώθηκε ότι η ιστοσελίδα είναι "ιδιωτική" και εμφανίστηκαν τιμολόγια φιλοξενίας.
(3) Δεν εμφανίστηκαν τιμολόγια κατασκευής (για το οποίο, αφού έκαναν την αρχή να βγάζουν παραστατικά θα επισημάνουμε ότι είναι το πρώτο και κρίσιμο από πλευράς δαπάνης και ουσίας). Μέχρι να εμφανίσουν αυτό (!), καλό θα είναι τουλάχιστον να μην ψευτο -πανηγυρίζουν με παραπλανητικές ανακοινώσεις οι επαγγελματίες bloggers του Δημάρχου.

Συνεπώς:
Επί της ουσίας το θέμα παραμένει σε ότι αφορά την δεοντολογία, αφού προς τον αυτο-αποκαλούμενο "ιδιώτη" κ. Κασιμάτη παραπέμπουν σύνδεσμοι Δημοτικών διαδικτυακών "υποδιευθύνσεων" όπως είναι η ιστοσελίδα των βρεφικών παιδικών σταθμών, του ΕΔΑΠΕ κλπ. τις οποίες καλοπληρώνουν οι δημότες Κορυδαλλού.

Το θέμα επομένως παραμένει, όπως ακριβώς το θέσαμε στο σύνολό του, όπως παραμένει το ζήτημα του δημοσκοπίου
του οποίου η διακίνηση είναι παράνομη

και όσα άλλα θέσαμε στη διαπαραταξιακή επιτροπή τα οποία ο κ. Καλούδης αρνήθηκε να συμπεριλάβει στην υπογραφή της συμφωνίας. Η συμφωνία, είναι περιορισμένη σε ορισμένα μόνο θέματα, όπως επισήμαναν και άλλες παρατάξεις.
Για όλα τα θέματα που δεν συμπεριλαμβάνονται επιφυλασσόμαστε να τα θέσουμε εκ νέου και ισχύουν όλα τα γνωστά και διατυπωμένα από το ιστολόγιο.

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

ποικιλης υλης

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008