Διαβάζουμε σε μια τοπική εφημερίδα:
"Eνδιαφέρουσα λεπτομέρεια για τους υποψηφίους Δημάρχους. Πλην του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη και της Καίτης Κυλάκου, κανένας άλλος δεν είναι κάτοικος Κορυδαλλού".

Είναι η ώρα να συνέλθουν ορισμένοι!!!

Επανάληψη για τα ξεφτέρια που μας ενημερώνουν τόσο αντικειμενικά, με το πεντακάθαρο βιογραφικό της Μερόπης Κατσάνου. Επίσης, για όποιον επιμένει, μπορούμε ανά πάσα στιγμή να συζητήσουμε από που ήρθε και που κατοικεί πραγματικά ο καθένας.

Μεροπη Κατσανου Κουτσοδοντη


Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού, απόφοιτος της Αρσακείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας, με μετεκπαίδευση στο Μαράσλειο Διδασκαλείο ΔΕ.

Γεννημένη στον Κορυδαλλό το 1955,
έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών, της Ειρήνης Κουτσοδόντη, καθηγήτριας Αγγλικής φιλολογίας, κατόχου master περιβαλλοντικής διοίκησης και του Αντώνη Κουτσοδόντη, πτυχιούχου κλασσικής κιθάρας, που εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Ο σύζυγός της, Αχιλλέας Κουτσοδόντης είναι πολιτικός μηχανικός και εργάζεται στον Δήμο Πειραιά.
Έχει διατελέσει πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Κορυδαλλού – Αγ. Βαρβάρας.
Ιδρυτικό μέλος της ΕΓΕ (Ένωση Γυναικών Ελλάδος).
Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος, (Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού/ Διοικητικής Υποστήριξης και Παιδείας).

Έχει διατελέσει επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Του περιβαλλοντικού συνδέσμου Δήμων Αθήνας – Πειραιά.

Είναι δύο τετραετίες Δημοτική Σύμβουλος, εκλέχτηκε με την Δημοτική παράταξη «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός» (επικεφαλής Στέφανος Χρήστου) και σήμερα είναι ανεξάρτητη.

Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ Κορυδαλλού και έχει διατελέσει θητεία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πειραιά.
Τον Ιούλιο του 2008, με δημόσια επιστολή της ανεξαρτητοποιείται. Αναφέρεται στους προσωπικούς μηχανισμούς που έχουν δημιουργηθεί, με αποτελέσματα που πλήττουν την γνήσια συμμετοχή. Εκτιμά, ότι με αυτόν τον τρόπο, εξυπηρετούνται καλύτερα οι αξίες που την έβαλαν στην πολιτική. Εξακολουθεί να καταθέτει διαρκώς τις απόψεις της για όλα τα πολιτικά – κοινωνικά θέματα της ζωής και της πόλης.
Οι απόψεις αυτές, βρίσκονται πολύ κοντά με τις θέσεις και τις δράσεις που αναπτύσσει η τοπική αυτό-οργάνωση «Δεκαεξάχρονη Πόλη». Στις 29 Νοεμβρίου του 2009, η Δεκαεξάχρονη Πόλη, προχώρησε σε διαδικασία ανοιχτής εκλογής επικεφαλής.
Υποψήφιος ήταν ο γιατρός Χριστοφορίδης Βασίλης, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, αυτοδιοικητικό στέλεχος με μεγάλη εμπειρία και μέλος του ΠΑΣΟΚ Κορυδαλλού και η Μερόπη Κατσάνου. Στην ανοιχτή αυτή διαδικασία έλαβαν μέρος 500 δημότες και η Μερόπη Κατσάνου εκλέχτηκε επικεφαλής.

Απόσπασμα από την πρώτη συνέντευξη της Μερόπης Κατσάνου μετά την εκλογή της: Θέλω να γνωρίζουν όλοι, ότι μια πολύ σημαντική γενιά νέων ανθρώπων από την πόλη μας, έχουν λάβει αμετάκλητη απόφαση συμμετοχής, συμμετοχής ωραίας, που δεν μοιάζει με αυτά που έχουν συνηθίσει και έχουν απορρίψει βαθιά. Η 16χρονη Πόλη, δεν είναι παραδοσιακή παράταξη πολιτικών. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για να αλλάξουμε ότι μπορούμε από τη ζωή μας. Αυτήν την ευκαιρία, οι πολίτες μπορούν να την πετάξουν μπορούν όμως και να την αρπάξουν. (όλη η συνέντευξη με κλικ εδώ)

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010
categories: | edit post

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008