Φύλλο τοπικής εφημερίδας με ημερομηνία 15/09/2010, χτες το βράδυ -22/09/2010-, διανεμήθηκε δωρεάν κάτω από κάθε πόρτα στην πόλη, από επαγγελματικό συνεργείο, προκειμένου "να ενημερωθούν σωστά" όλοι οι Κορυδαλλιώτες με τον υπέρτιτλο "ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ". Το συγκεκριμένο έντυπο,  ενώ λαμβάνει, τακτικά, όπως όλος ο Πειραϊκός τύπος, τα ενημερωτικά δελτία μας, έχει επιλέξει να μην γράφει ούτε μια σειρά για την κίνηση μας, αδιαφορώντας συστηματικά.

Σε ότι αφορά τώρα, όσους "έδωσαν" αυτό το "κορυφαίο ρεπορτάζ" στην εφημερίδα, θα επισημάνουμε ότι αυτό λέγεται θράσος. Απίστευτο θράσος. 

Γιατί η  δυσάρεστη αλήθεια, δεν διαφέρει απλώς, είναι επί της ουσίας απαγορευτική για πανηγυρισμούς και αυτο-λιβάνισμα της Δημοτικής Αρχής. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Έχουν καταβάλει τακτική επιχορήγηση μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 2009!  (Χρωστούν - έχουν καθυστερήσει (;) - από κρατικά χρήματα τρεις μήνες περσινά και όλα τα φετινά χρήματα προς τις σχολικές επιτροπές)
  • Υπάρχουν σχολεία που βάφτηκαν  "μισά", τσαπατσουλιές και αρρυθμίες των συνεργείων (πχ. πρώτα να βάφουν και μετά να σοβατίζουν...)
  • Παράλληλα, υπάρχουν σχολεία, όπου εκκρεμούν επί μήνες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις που αφορούν στοιχειώδεις  μικρο βελτιώσεις. Οι οποίες, όχι μόνο δεν προχωρούν, αλλά συστηματικά -κάθε τόσο- ξανά υπόσχονται, ώστε να προκαλούν προκαταβολικές ανακοινώσεις ευχαριστιών εκ μέρους μελών της σχολικής κοινότητας, με εμφανή σκοπό, εμπλέκοντας πονηρά την εκπαιδευτική κοινότητα στο παραταξιακό τους παιχνίδι.
  • Ας ελπίσουμε, το πρώτο δυνατό κρύο του Χειμώνα που έρχεται και η πρώτη βροχή, να μην γίνουν αιτία θλιβερών αποκαλύψεων για την πολιτικής βιτρίνας που κάνει η σημερινή δημοτική αρχή σε όλους τους τομείς.

 Σχετικά:
Πέρυσι δεν ήταν που έπεσε ο ουρανός...

Το τελευταίο δημοσκόπιο...

Απλήρωτοι εργαζόμενοι...

Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008