Το τελευταίο ΔΗΜΟ(σ)ΚΟΠΙΟ. 
(δελτίο τύπου - ανοιχτή καταγγελία στους Δημότες του Κορυδαλλού) 




Αδιαφορώντας πλήρως για τις διαμαρτυρίες όλων των παρατάξεων, η Δημοτική Αρχή προχώρησε τελικά χτες 9 Σεπτεμβρίου στην μαζική - δωρεάν διανομή και αποστολή της προπαγανδιστικής έκδοσης «ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΟ».

Για το γεγονός αυτό έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:
Η συγκεκριμένη ενέργεια, είναι ένα χειροπιαστό δείγμα της αντίληψης του κυρίου Κασιμάτη, ο οποίος δεν μπορεί να διαφοροποιήσει την έννοια του κοινού συμφέροντος από την έννοια του παραταξιακού συμφέροντος.
Με χρήματα των δημοτών, και με την υποτιθέμενη ετικέτα «έκδοση δήμου Κορυδαλλού» πληρώνεται η νέα προεκλογική του καμπάνια.
Η έκδοση αυτή, που συντάσσεται από τον ίδιο τον κ. Κασιμάτη και από τις επιτροπές που επιλέγει, η προκλητική διανομή του εντύπου, παντού, τη συγκεκριμένη στιγμή, εκδηλώνει και αποδεικνύει την αλαζονεία και το αίσθημα ιδιοκτησίας που απέκτησε μετά από 16 συνεχή χρόνια εξουσίας. Εξουσίας που σήμερα την αισθάνεται «απόλυτη», «ανεξέλεγκτη», «πάνω από όλους», «για όλους» και «για τα πάντα».  

Το τελευταίο «δημοσκόπιο» του κυρίου Κασιμάτη, διατίθεται σε ποσότητα, περίπου πενταπλάσια από τον συνολικό αριθμό των δημοτών, οι οποίοι το βλέπουν, το κρίνουν και κάνουν τους λογαριασμούς τους.
Το τελευταίο «δημοσκόπιο» του κυρίου Κασιμάτη, που εκδόθηκε με σαφή παραβίαση του πρόσφατου εκλογικού νόμου, από πλευράς περιεχομένου, έρχεται να προσθέσει μια σειρά από ωραιοποιήσεις και ανακρίβειες, στην διαρκή, συστηματική και  ακριβοπληρωμένη προσπάθεια που εδώ και πολλά χρόνια γνωρίζουμε.

Σε όλα αυτά, θα δώσουν γρήγορα απάντηση οι ελεύθεροι, αξιοπρεπείς πολίτες της πόλης, που δεν είναι πια τόσο αφελείς και ευκολόπιστοι όπως υπολογίζουν τα συστήματα ελέγχου και χειραγώγησης.  


Αναρτήθηκε από ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, 16χρονη πόλη on Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ψηφοδέλτιο "Πάμε Αλλιώς"

στο FACEBOOK

στο FACEBOOK
Είμαστε χιλιάδες...χιλιάδες...

κατηγοριοποιηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

συνεχιζουμε

ΗΛΙΑΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

  • ΠΕΣΥΔΑΠ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ 3:37 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα) προς ....... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς: τα μέλη της Επιτροπής Πρασίνου – Περιβάλλοντος Τη Δευτέρα 18 Μαΐου 20...
    Πριν από 8 χρόνια

KORYDALLOS.blogspot

παραπομπες

Αναγνώστες

κοπηκαν πολλα δενδρα. φτανει πια!

Μικρό Ημερολόγιο Συνόρων

Blog Archive

"ΠΡΩΗΝ ΛΑΤΟΜΕΙΑ"

(α) ερώτημα Κορυδαλλός,17 Σεπτεμβρίου 2009
(β) πάνω στην εικόνα
(γ) Κύριε Φίλη, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ; ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, (ένα κλικ)
(η δημοτική αρχή επαγρυπνά)

διακηρυξη - ιουλιος 2008